Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Pap/ mam vertel’s

3 reacties

Een tijdje terug heb ik deze twee boeken aangeschaft, maar niet alleen voor mezelf.

vertel's

Mijn ouders hebben er een hele kluif aan, maar ik denk dat het goed is om te doen. Sommige hele simpele dingen komen nooit op tafel of je denkt er zelf niet eens aan en ineens… Dan kan je het niet meer vragen. Daarom is Elma van Vliet deze boeken ook begonnen en er zijn inmiddels vele varianten.

Ik ben heel erg benieuwd wat mijn ouders zullen invullen, maar daar wacht ik geduldig op tot ze klaar zijn. Eerder wil ik het nog niet lezen. De binnenkant is trouwens ook erg mooi. Er worden ook heel leuke vragen gesteld en er is extra ruimte voor eigen teksten, foto’s en tekeningen.

vertel's 2

Wordt vervolgd…

3 thoughts on “Pap/ mam vertel’s

  1. Zoiets wil ik eigenlijk kopen voor mijn beide oma’s (89 en 90 jaar). Ze groeiden op in een heel andere tijd en hebben inmiddels veel levenswijsheid. Ik hoop dat ze het met mij willen delen!

  2. Ja dat is ook super leuk! Je hebt ze ook voor opa’s en oma’s 🙂

  3. Pingback: Pap / mam vertel’s deel 2 | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s