Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Visitekaartjes van Usem

9 reacties

Via via ben ik een tijdje geleden op de website van Usem gekomen. Ik was al een tijd opzoek naar een idee voor visitekaartjes voor mijn eigen bedrijf EduKit, maar ook voor mijn blog konden visitekaartjes geen kwaad. Via de website heb ik toen een gratis proefpakketje besteld. Alleen al hoe je het pakketje krijgt opgestuurd maakt dat je onmiddellijk fan wordt. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik heb twee doosjes besteld met ieder een ander soort kaartje. Usem heeft namelijk allemaal kaartjes die ieder een identieke layout hebben.

Zo kwam mijn bestelling binnen. En zeg nou zelf, hier word je al blij van:

usem1

De kaartjes zijn ook heel leuk om mee te sturen bij een bestelling of misschien wel bij een cadeautje.

Dit heb ik er van gemaakt:

Usem2

Ik heb gebruik gemaakt van stempels die ik gekocht heb bij de Pipoos. Maar je kunt tegenwoordig ook gewoon je eigen stempels laten maken op verschillende websites. Ik ga het nu eerst zo proberen. Je ziet dat ik een setje hebt met lijnen op de gele kant en eentje zonder lijnen. De kaartjes zitten in een hele mooi doorzichtig doosje, dus ideaal om zo te pakken en te gebruiken.

Inmiddels heb ik ook besloten om de kaartjes met lijnen te gebruiken voor mijn wenslijstje voor boeken. En ik heb ze pas geleden gebruikt omdat ik aan iemand mijn privé-nummer moest geven. Ideaal om op een kaartje van Usem te schrijven.

Ik ben heel benieuwd hoe jij ze gaat gebruiken. Maar neem eens een kijkje op de site van Usem en bestel een proefpakketje. Je gaat om 😉

9 thoughts on “Visitekaartjes van Usem

  1. Ziet er zeker leuk uit. Misschien vraag ik wel een proefpakketje aan. Wat visitekaartjes ben ik trouwens fan van moo-com (UK) die echt hele mooie kaartjes hebben (krijg ik altijd commentaar op).

    Succes met je bedrijf & website!

  2. Dat is ook een leuke site zeg 🙂

  3. Heb er net even wat stickers besteld 🙂 voor op m’n kaartjes.

  4. Leuke kaartjes he! Ik ben er ook mee aan het knutselen gegaan.

  5. Heeeeel erg leuk. Ik ben benieuwd wat je er van maakt. Plaats je dan ook een fotootje? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s