Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Overgave

Een reactie plaatsen

Mijn mede-blogster Westmus, van Hou van boeken, heeft mij en een aantal andere bloggers gevraagd om een heel erg leuk project bij de eigen lezers onder de aandacht te brengen. Niet alleen bundelen wij bloggers onze krachten, maar ook vijftien stoere schrijvende vrouwen. Zij schrijven samen de erotische verhalenbundel ‘Overgave’. De initiator van deze bundel is Lilian Schneider. Zij zat met dit crowd writing project in haar hoofd en vroeg in april 2013 een aantal collegaschrijfsters om een verhaal te schrijven voor een erotische bundel. Het worden veertien verhalen en één gedicht.

Het is niet zomaar de zoveelste bundel maar deze heeft een doel. De royalty’s van ‘Overgave’ gaan naar Viva la Donna. Dit is een stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker, in mijn ogen ook hele stoere vrouwen, weer te laten stralen. Dat zijn dus stoere vrouwen in het kwadraat. Hoe ver staat deze bundel nu? Momenteel zijn de verhalen door redactrice Linda Crombach geredigeerd en terug naar de auteurs. Het ‘gezicht’ van de bundel is Janine Lucht. Deze prachtige foto is van fotografe Andrea Loot van DreamLogic Design.

Wie zijn deze vijftien sterke vrouwen?

De bedenker
Lilian Schneider

En haar fantastische collegaschrijfsters

Alice Bakker
Jacqueline Coppens
Ellen de Ruiter
Maria Genova
Verena Germeraad 
Janneke Heimweg
Olga Hoekstra
Jeannette Jansen-Kim 
Eveline Karman
Nynke Laanstra
Melissa Skaye
Rita Spijker
Aefke ten Hagen
Ria Westerhuis

Dit project van vrouwen voor vrouwen moeten wij als boek-bloggende vrouwen ook onder de aandacht brengen. Dat is het minste wat wij kunnen bijdragen. Hopelijk kan er op deze manier veel geld worden ingezameld om vrouwen met kanker te laten stralen. Volg de boekenblogs want we bundelen al met negen onze krachten om deze bundel onder de aandacht te brengen.

DAMES, WE CAN DO IT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s