Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nog te lezen mand

3 reacties

Lieve lezers,

Het werd wel weer tijd voor een berichtje. Vanochtend besloot ik eens te tellen hoeveel boeken er nu eigenlijk in mijn nog-te-lezen-mandje lagen. Moet eerlijk bekennen dat ik wel even schrok van het aantal. Namelijk 19 boeken, waarvan 1 non-fictie en 2 Dwarsliggers. Misschien lijkt het weinig, maar ik heb ook nog een E-reader en wat boekenbonnen liggen. Dus, eerst maar eens dat mandje een beetje leeg lezen. Ik ga dus even op een boekendieet, ook al gaat dat super moeilijk worden. Pas als ik onder de tien boeken zit, mag ik weer iets met mijn boekenbonnen doen. Hou je mij in de gaten? Want het staat nu zwart op wit hoor.

Ter illustratie nog even mijn mandje:

Boekenmand

 

3 thoughts on “Nog te lezen mand

  1. Haha zo herkenbaar! Ik denk dat ik ook nog minimaal 25 boeken heb liggen + mijn e-reader. Pff dat word doorlezen!

  2. Jeetje, ik vond 19 al veel, maar 25 klinkt nog veel heftiger. Hahaha. Het leven van boekenwurm gaat niet over rozen hè. Hopelijk kom ik vandaag heel ver in ‘Voor ik ga slapen’ en dan kan ik beginnen aan boek 18 :).

  3. Pingback: Wat ga ik lezen in januari? | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s