Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Ik en mijn Moleskine 2

Een reactie plaatsen

Dag lieve lezers,

Bijna een jaar geleden (12 september 2012) blogde ik over de aanschaf van mijn super leuke Moleskine boekje. Je kunt daarin bijhouden welke boeken je hebt gelezen, wat je er van vind en wanneer je het uit had. Maar ook welke boeken je hebt geleend of uitgeleend. Kortom, althans dat vond ik, een musthave voor een echte boekenwurm. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat ik het boekje vanaf februari een beetje uit het oog ben verloren. Het is wel leuk om terug te bladeren, maar vanaf februari is er een groot zwart schrijfgat. Terwijl ik sinds die tijd heus nog wel boeken heb gelezen. Dus, heb ik besloten om het boekje weer ter hand te nemen. Ik ga het nu gewoon gebruiken om tijdens het lezen aantekeningen te maken en hoef ik niet perse alle onderdelen op de bladzijde in te vullen. Voorheen vulde ik namelijk alles achteraf in over het boek. Ik start nu met het nieuwe boek van Simone van der Vlugt, ‘Morgen ben ik weer thuis’. Hopelijk gaan mijn Moleskine en ik weer leuke tijd tegemoet.

Moleskine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s