Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Little Free Library – Den Haag

5 reacties

Na het uitruimen van mijn boekenkast kwam ik tot de conclusie dat ik een aantal boeken best kon missen. Omdat ik heel erg graag mijn boeken met anderen wil delen, kwam ik via Twitter op de Little Free Library. Deze bleek op slechts een kwartier fietsen bij mij vandaan. Een aantal boeken hebben al een nieuwe lezer gevonden en de rest zou naar de Little Library gaan.

Vandaag ben ik op mijn fiets gestapt met een stapel boeken. Bij aankomst zat het kastje gelukkig best vol, maar zat er helaas niets voor mij bij. Toch kon ik nog drie boeken achter laten en de overige drie breng ik een andere keer langs. Ik ben heel benieuwd of ze een goed thuis zullen krijgen en of ik er de volgende keer wel een juweeltje zal vinden. Heb jij al eens een boek achtergelaten bij een Little Free Library of er een meegenomen?

LFL SAMSUNG

5 thoughts on “Little Free Library – Den Haag

  1. Toen ik laatst moest wachten tot de fietsenmaker mijn band had geplakt heb ik lekker 3 kwartier in het zonnetjes op het bankje een boek uit de LFL gelezen!

  2. Ik zeg, de fietsenmaker en LFL is ook een uitstekende combinatie 🙂

  3. Pingback: Boeken in Flow magazine | Jennysbookcase

  4. Ik ben er zelf nooit een tegengekomen, maar ik vind het wel een waanzinnig leuk idee!!! misschien moet ik er zelf één in mijn tuin plaatsen, onder m’n appelboom 🙂 lijkt me erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s