Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Mijn eerste e-reader

2 reacties

Dag lieve lezers,

Is Jenny van haar rotsvaste geloof gevallen denk je misschien? Nee hoor, mijn liefde voor ‘echte’ boeken is niet weg en ik zal ook zeker boeken blijven aanschaffen en lenen van de bibliotheek. Maar soms zijn er ook boeken die je best wilt lezen, maar waarvoor een ritje naar de boekhandel of bibliotheek net even niet de moeite waard is. Of je reist zoals ik veel met de trein. Of je sleept op vakantie steeds een hele stapel boeken mee… Dus er zijn ook heel veel voordelen aan een e-reader.

Dankzij mijn lieve schoonouders ben ik nu in het bezit van een mooie witte Sony e-reader en dankzij mij ouders tevens in het bezit van een mooie hoes. Echt een top verjaardagscadeau. Ik ben dus net een paar dagen aan het lezen op de e-reader en het bevalt heel erg goed. Na een tijdje heb je niet door dat je vanaf een apparaatje leest. De letters zijn fijn en ook het beeld is prettig. Zelfs in de volle zon kun je alles nog prima zien.

De deal met mezelf is nu, één boek op de e-reader lezen en dan weer één boek van mijn nog-te-lezen-stapel. Die laatste is een mandje wat uitpuilt van de dwarsliggers, dikke en dunne boek. Kortom, nog genoeg te doen en genoeg te schrijven voor jullie.

Reader

2 thoughts on “Mijn eerste e-reader

  1. Mooie sony! Ik heb ook een sony (gewonnen bij Ten Pages vorig jaar, lucky me), werkt wel fijn. Het lezen op het strand went ook snel genoeg… lekker licht in je hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s