Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boekenweekgeschenk

Een reactie plaatsen

Tegenwoordig is een boekenweekgeschenk niet zo bijzonder meer. Je krijgt er zelfs meerdere per jaar. De ‘gewone’  boekenweek, maar ook die van het ‘spannende boek’  en het ‘ luisterboek’ hebben er een. Wat wel heel bijzonder is een boekenweekgeschenk uit 1954 die ik in de boekenkast vond van mijn oma. Mijn oma is verhuisd naar het bejaardentehuis en mag niet veel spulletjes meenemen. Bij het opruimen van haar spullen, kwam ik deze tegen. Het is echt een bijzonder exemplaar en ik ga hem zeker nog lezen. Dit exemplaar is niet geschreven door een auteur, maar door meerdere, met allemaal een kort verhaal. Terug in de tijd van Annie M. G. Schmidt, Hella Haasse en Godfried Bomans.

Geschenkbewijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s