Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Groot nieuws, Boekenwurmenclub officieel gestart

Een reactie plaatsen

Lieve lezers,

Sinds vandaag heb ik samen met Judith een boekenclub opgericht onder de naam Boekenwurmenclub. We hebben elkaar via Twitter leren kennen, zijn beide fervent lezer en hebben ook nog eens een gedeelde boekensmaak. Kortom, alle ingrediënten voor een digitale boekenclub voor echte boekenwurmen.

Iedere maand zullen wij één boek centraal stellen in de club en jij bent natuurlijk van harte uitgenodigd om mee te lezen en je mening te delen. Je mening delen kan op onze blogs, via twitter, facebook en natuurlijk ook op je eigen blog. De blog van Judith vind je hier. Ook op haar blog kun je vele leuke recensies vinden net als op mijn blog.

In de maand mei staat Tegenlicht van Esther Verhoef centraal en in de maand juni het nieuwe boek van Nynke Laanstra. Lees je met ons mee? Meer informatie vind je op de pagina van de boekenwurmenclub. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s