Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Renee heet eigenlijk René

Een reactie plaatsen

Een paar weken geleden las ik een ‘schokkend’ bericht op de website van René Brouwer voor wie ik eerder De vrouw van de ambassadeur recenseerde. Wat blijkt, ook de boeken van Renee van Amstel over Floor zijn door hem geschreven. Ik was al die tijd in de veronderstelling dat ik met een vrouw aan het mailen en twitteren was over haar boeken. Dat maakt het eigenlijk super knap, omdat de Floor die wordt neergezet zeer geloofwaardig is. Dat betekend ook dat René heel erg veel moeite heeft gedaan om in de huid van deze leuke meid Floor en schrijfster Renee van Amstel te kruipen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het derde deel van de trilogie. Over het tweede deel zal uiteraard ook een recensie volgen.
Wil je meer lezen over René en Renee? Klik dan op deze link. Veel leesplezier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s