Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Dwarsligger

Een reactie plaatsen

Lieve lezers,

Hebben jullie al eens een Dwarsligger gelezen? Echt een aanrader hoor! Het is een lekker handzaam formaat en het is lang zo zwaar niet als een normaal boek. Kortom ideaal voor in de trein, op een verre reis en op het strand. In het begin is het misschien even wennen dat je de bladzijden iets anders omslaat en het papier is ook erg dun. Ik ben zelf steeds bang dat ik de bladzijden scheur, maar dat is slechts een kwestie van gewenning.

Ik ben inmiddels begonnen in mijn tweede Dwarsligger en heb nog een derde klaar liggen. Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn met een Dwarsligger. Ik hoor het graag. Voor meer informatie over Dwarsliggers en of jouw favoriete boek inmiddels ook al een Dwarsligger is, kijk dan even op de website van Dwarsligger.

Veel leesplezier, met een Dwarsligger of een ander boek!

2012-10-25 22.30.30.jpg2012-10-25 22.30.45.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s