Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Boekenweek 2013

Een reactie plaatsen

Het is bijna zo ver , op 16 maart start de 78ste editie van de Boekenweek. Een week lang worden er allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Boekenweek met het thema ‘Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden’. Zo wordt ook  de opening van het Rijksmuseum  gevierd. Natuurlijk ontbreekt het Boekenweekgeschenk niet , dit jaar geschreven voor Kees van Kooten met de titel ‘De verrekijker’.  Hiermee kun je op 24 maart gratis reizen met de trein, wat weer een leuke bijkomstigheid is. De essay komt dit jaar van Nelleke Noordervliet. De essay van Nico Dijkshoorn van vorig jaar was om te gieren, dus ik ben erg benieuwd. Ach, voor 3 euro 50 kan je die toch niet laten liggen? Dus vanaf zaterdag hup naar de boekhandel  en heerlijk de tijd nemen om weer eens te lezen.  Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s