Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Ik en mijn Moleskine

1 reactie

Dag allemaal,
Het is al weer even geleden dat ik een blog heb gepost. Door mijn drukke, maar leuke baan in het onderwijs heb ik niet altijd de puf om nog in de boeken te duiken, laat staan weer achter de computer te kruipen. Het is natuurlijk ook weer even opstarten na zo’n lange vakantie, dus dat gaat vast goed komen. Uiteraard liggen er nog veel dingen op stapel die ik graag nog met jullie wil delen. Bijvoorbeeld mijn ervaring met mijn Moleskine boekje.

Om te voorkomen dat ik zaken vergeet, heb ik een ontzettend leuk boekje gekocht van Moleskine. Zij staan bekend om mooie notitieboekjes, agenda’s en adresboekjes. Nu hebben ze ook boeken voor hobby’s, zoals wijn, katten en muziek. Ik heb hem nu voor boeken. Daarin kun je bijhouden welke boeken je leest, welke boeken nog op je wenslijstje hebt staan, en je kunt ook nog allerlei categorieën zelf toevoegen. Erg leuk dacht ik.

Nu heb ik het boekje al een tijdje in gebruik en ik heb hem lekker anders ingedeeld. Er zit een alfabet in zodat je gelezen boeken op alfabet kunt noteren. Nu weet ik zeker dat bepaalde letters snel vol zullen raken en heb ik er voor gekozen om het alfabet te negeren. Ik vul de bladzijdes gewoon in op leesvolgorde. Ook heb ik nu eindelijk een duidelijk plek waar ik bij hou welke boeken ik heb uitgeleend. Ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben en ik nog een boek kan toevoegen aan de boekenkast, maar nu is wel een beetje mijn eigen geschreven boek.

One thought on “Ik en mijn Moleskine

  1. Pingback: Ik en mijn Moleskine 2 | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s