Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Karin Slaughter – Versplinterd

Een reactie plaatsen

Covertekst

Abigail Campano heeft in haar jarenlange huwelijk geleerd om geweld en bedrog te accepteren. Maar als ze bij thuiskomst op een insluiper stuit die met een mes in zijn hand over het dode lichaam van haar dochter gebogen staat, maakt zich een ongekende kracht in haar los. Een kracht die de man fataal wordt.
Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation krijgt de leiding over onderzoek, maar als snel nemen de gebeurtenissen een onverwachte wending en blijkt het om veel meer dan een gezinsdrama te gaan.

437 pagina‘s
Uitgeverij Cargo
ISBN 978 90 234 2917 3
NUR 305

Recensie

Omdat ik nog een hele berg boeken van Karin Slaughter had liggen, was de vakantie een goed moment om de berg eens weg te werken. Versplinterd was de eerste van de stapel. Dit keer niet de vaste hoofdpersonen die ik was gewend, maar ook wat nieuwe zoals Faith Mitchell. Een aangename afwisseling en het maakt je weer nieuwsgierig voor de hoofdpersonen uit haar andere reeks. Aan het begin van het boek dacht ik, nou dat is nog eens een makkelijke zaak, die is zo opgelost. Niets blijkt minder waar. Uiteraard wil ik niets verklappen, maar het boek neemt op een gegeven moment een wending die je niet verwacht. Dat is het fijne van de boeken van Karin Slaughter. Lekker dik en je ziet het plot niet van mijlen ver aankomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s