Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Karin Slaughter – Genesis

Een reactie plaatsen

Covertekst

Na de gruweldaad die haar leven in Grant County totaal heeft verwoest, is Sara Linton naar Atlanta gevlucht. Ze is een nieuw leven begonnen en werkt in een ziekenhuis, waar op een dag een zwaar mishandelde vrouw met spoed wordt binnengebracht. Sara raakt in de ban van haar mysterieuze verschijning en gaat op onderzoek uit. Daarbij kruist ze het pas van Will Trent en Faith Mitchell die op de zaak zijn gezet. Wanneer er nog een vrouw verdwijnt, lijkt slechts één ding zeker: de dader geeft zich niet snel gewonnen.

513 pagina‘s
Uitgeverij Cargo
ISBN 978 90 234 4190 8
NUR 305

Recensie

Zoals je kunt zien in de covertekst keert Sara Linton terug en maakt zij kennis met Will Trent en Faith Mitchell. Mooi hoe de twee verhaallijnen in dit boek samen worden gebracht. Het is een zeer mysterieus gebeuren rondom de vrouw die wordt binnengebracht in het ziekenhuis van Sara. De dader is niet voor het grijpen en de situatie wordt steeds spannender, zeker als er nog meer vrouwen verdwijnen en je op een gegeven moment met een slachtoffer kunt meelezen. Die afwisseling vind ik erg sterk en geeft een extra dimensie aan het boek/ verhaal. Als je een beetje goed bent in je Bijbelkennis, dan kan de titel je wel een beetje helpen. Veel leesplezier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s