Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Leuk hebbeding

Een reactie plaatsen

Al heel lang heb ik een tic voor notitieboekjes. Gelukkig weet ik mij altijd in te houden in de winkel en heb ik er niet zo veel. Maar nu heb ik er een gezien die twee van mijn hobby’s combineert, namelijk boeken en notitieboekjes. Het is een boekje van het merk Moleskine en je kunt er in bijhouden wel boek je hebt gelezen en de bijzonderheden er van. Er zijn ook andere varianten voor o.a. recepten, muziek en film.

Hieronder een filmpje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s