Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nieuwe pagina

Een reactie plaatsen

Sinds vandaag heb ik een nieuwe pagina toegevoegd aan mijn blog. Het is de boekenagenda. Zo blijf je op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in de boekenwereld, zoals De Boekenweek of als er een nieuwe boek uit komt.

Daarnaast heb ik er voor gekozen om de’ boeken top 10 van de week’ te schrappen. Er zijn namelijk zoveel ‘boeken top tiens’, dat er geen onafhankelijke meer te vinden is. Lees vooral lekker waar je zin in hebt of laat je door mijn recensies inspireren. Als je zelf ook nog een leuke boekentip hebt, dan hoor ik het graag.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s