Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Lang verwacht, het nieuwe boek van J.K. Rowling

Een reactie plaatsen

Eindelijk, na lang wachten komt er dan een nieuw boek van J.K. Rowling. Dit keer een boek voor volwassenen.  Dus vergeet de ‘magic’ en het vliegen op bezems. Het zal daarom wel even wennen zijn om dit beeld van de alom geprezen schrijfster aan de kant te zetten.

De Engelse titel is, The Casual Vacancy en zal verschijnen op 27 september van dit jaar. Mocht je je geduld nog even kunnen bedwingen, dan komt de Nederlandse versie uit op 17 oktober en de titel is dan Een Goede Raad. The Casual Vacancy Cover Image Announced

Een korte beschrijving van het boek volgens bol.com:

Wanneer Barry Fairbrother onverwacht sterft, zijn de bewoners van Pagford geschokt. Pagford lijkt een idyllisch Engels plattelandsdorp, met een charmant marktplein en een oude abdij, maar achter die fraaie façade gaan grote conflicten schuil. Rijk tegen arm, tieners tegen hun ouders, vrouwen tegen hun echtgenoten, leraren tegen hun leerlingen…

In Pagford is niets wat het lijkt. De lege stoel die Barry achterlaat in de gemeenteraad is de aanleiding tot de grootste strijd die het dorp ooit heeft gekend. Wie zal zegevieren in deze verkiezingen vol opportunisme, valsheid en verbijsterende onthullingen?

Een goede raad is de eerste roman voor volwassenen van J.K. Rowling. In dit bijzondere boek onderzoekt een van ’s werelds beste vertellers de grote vragen van onze tijd.

Je kunt ook op de hoogte blijven van haar nieuwe boek. Er is een heuse ‘aftelsite’ in het leven geroepen: http://deterugkeervanjkrowling.nl/
Daar kun je je ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Dan ontvang je op 27 september de eerste 500 woorden van het nieuwe boek. Ik verheug mij er op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s