Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nieuw boek Karin Slaughter

Een reactie plaatsen

Hoe doet ze dat toch? Weer een nieuw boek. Ik ben zo gek om alle boeken van haar te kopen en heb dus nog vier boeken van haar liggen die ik nog moet lezen. Ik had bedacht om er een Karin Slaughter zomer van te maken, maar of dat ook gaat lukken met vijf boeken….

Informatie via bol.com:

Will Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, ontdekt hij dat het verleden hem nooit met rust zal laten. Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij ooit opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan.

De moord op de studente vertoont verrassende gelijkenissen met de eerste zaak die Amanda ooit onder haar hoede nam, als een van de eerste politievrouwen binnen het corps. Een zaak die direct verband hield met het geheim rond de geboorte van Will. Ze zullen beiden de demonen uit hun verleden moeten verslaan om te voorkomen dat er zich in Atlanta een nog grotere ramp zal voltrekken.

Genadeloos

Vanaf 28 juni verkrijgbaar in de boekhandel voor 19.90 euro.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s