Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Maand van het spannende boek

Een reactie plaatsen

Juni is de maand van het spannende boek, een van mijn favoriete genres. Uiteraard kon ik het niet laten om het boekengeschenk te bemachtigen en heb meteen het nieuwste boek van Stephen King gehaald (22 -11 – 1963). Mijn vriend blij, ik blij. Want het boekengeschenk is door niemand minder geschreven dan Simone van der Vlugt. Een van mijn favoriete schrijfsters. Juni is bijna voorbij, dus als je nog in de gelegenheid bent zou ik zeker een mooi boek kopen. Uiteraard in de boekhandel en niet online ;-). Er is namelijk niets fijner dan snuffelen in een boekenwinkel. Geloof mij, die ervaring krijg je niet online.Ik heb inmiddels het geschenk ‘De ooggetuige’ gelezen. Recensie volgt nog, dus hou mijn blog in de gaten.

Voor meer informatie en de laatste activiteiten rondom het spannende boek, kijk dan op: http://www.maandvanhetspannendeboek.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s