Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Longtime… no blogs…

1 reactie

Dag lieve lezers,

Het is al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst een bericht heb gepost. Uiteraard heb ik sinds mijn laatste blog wel gelezen. Alleen had ik even een wat mindere periode. Toevallig had ik een aantal boeken waar ik moeilijk door heen kwam. Daar ben ik nu al een tijdje mee bezig en ik heb besloten dat ik de strijdbijl ga begraven. Soms moet je je er bij neerleggen dat sommige boeken gewoon niet bij je passen. Gelukkig heb ik ook weer hele mooie en goede boeken mogen lezen. Ik hoop dat ik jullie daar snel meer over kan vertellen.

Groetjes,

Jenny

One thought on “Longtime… no blogs…

  1. Pingback: Lang, lang geleden… | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s