Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nico Dijkshoorn – Verder alles goed

Een reactie plaatsen

Covertekst

In Verder alles goed verkent Nico Dijkshoorn de chemie van vriendschap aan de hand van brieven en ansichtkaarten. De ‘lieve ik’ schrijft vanuit verschillende plaatsen en situaties aan ‘beste jij’s’. De ontvanger zit thuis en de afzender schrijft aan een cafétafel in Dublin of in een hotel in Madrid.

62 pagina‘s
Uitgeverij Stichting CPNB
ISBN 978 90 596 5150 0
NUR 300

Recensie

Nico Dijkshoorn is bij het grote publiek bekend als huisdichter bij ‘De wereld draait door’, maar hij is meer dan alleen dichter, hij is ook zanger en schrijver. Voor de boekenweek heeft hij deze essay geschreven. Ik was al erg benieuwd naar zijn boek ‘Nooit ziek geweest’, maar heb zelf nog niet kunnen aanschaffen. Omdat deze essay slechts 2,50 euro was kon ik hem niet laten liggen. De essay leest als een trein en is ontzettend hilarisch. Ik heb zelfs hardop zitten lachen, omdat het zo leuk is. Ik hou mijn recensie dan ook kort (net als de essay). Ik zeg kopen, lenen of downloaden en lach!

ps: Ik ben fan van de slager!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s