Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Suzanne Vermeer – Zomertijd

Een reactie plaatsen

Covertekst

Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt, moeten ze voor één week een logeeradres voor hun dochtertje Bibi regelen. Op aanraden van een collega van Koen brengen ze haar naar een zomerkamp. Dan krijgen ze een telefoontje dat Bibi is verdwenen… Als ze haar dochter ooit nog terug wil zien, zal Isabel een hoge persoonlijke prijs moeten betalen.

245 pagina
A. W. Bruna Uitgevers B. V., Utrecht
ISBN 978 90 229 9522 8 / NUR 305

Recensie

Een hele tijd geleden heb ik ‘Cruise’ van deze auteur gelezen. Dat was mij op zich wel goed bevallen. Gezien de zomerperiode, vond ik de titel van ‘Zomertijd’ erg toepasselijk. Ondanks dat ik de clou al van mijlenver aan zag komen, heb ik het boek in een adem uitgelezen. De schrijfstijl van Vermeer  is erg prettig. Je wilt op de een of andere manier toch weten hoe het precies afloopt (ook al heb je al enig idee). Hierbij bedank ik dan ook diegene die dit boek heeft achtergelaten in de boekenkast op mijn werk. Ik zal het boek weer netjes terugzetten, zodat iemand anders het op een regenachtige herfstdag kan lezen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s