Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nieuwe recensies in de pijpleiding

Een reactie plaatsen

Aangezien ik een weekje vakantie heb gehad, heb ik weer eens lekker lang en veel kunnen lezen. Eindelijk heb ik weer een boek van Karin Slaughter van mijn stapel af kunnen snoepen (Trouweloos) en ook een oudje van Suzanne Vermeer (Zomerkamp) gelezen. Kan al vertellen dat die laatste niet veel soeps was en ik er heel snel door heen was. Daarnaast was het wel weer een welkome afwisseling tussen de Karin Slaughters die ik nog te lezen heb. De boeken van Slaughter zijn soms heftig en daar staat mijn hoofd niet altijd naar. Dat wil overigens niet zeggen dat ik ze niet briljant vind.

Nu eerste nog beginnen aan een boek van Tess Gerritsen. Geen Nederlandse auteur, wat haar naam zou doen vermoedden, maar Amerikaanse. Het is een aanrader van mijn leidinggevende. Heb het boek geleend uit de interne bibliotheek van mijn werk. Er staat daar een hele grote kast waar je boeken uithaalt die je graag zou willen lezen en waar je boeken in stopt die je een ander gunt om te lezen. Daar komt ook de Suzanne Vermeer uit waar ik eerder over vertelde.

De nieuwe recensies van Trouweloos en Zomerkamp houden jullie tegoed en volgen zo spoedig mogelijk. Hopelijk voeg ik daar gelijk Koud Bloed bij.

Jenny

ps: krijg ik van mijn lieve collega’s ook nog een boekenbon voor mijn verjaardag. Wat een vervelend cadeautje šŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s