Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Wij zijn ons brein

1 reactie

Nieuw boek in de kast

Omdat ik zeer geïnteresseerd ben in hersenen en geheugen leek het boek van Dick Swaab ook iets voor mij. Aangezien ik vooral veel ‘gewone’ literatuur lees en bijna geen informatieve literatuur zou dit boek een goede toevoeging zijn aan mijn boekenkast. Goed voor tussen mijn huidige stapel studieboeken.

Zoals een paar berichtjes terug te lezen was heb ik nog een hele stapel van Karin Slaughter te lezen. Maar als ik even genoeg heb van moord en doodslag, dan pak het boek van Dick Swaab en stort ik mij op het brein. Uiteraard zal er ook een recensie volgen, maar Dick zal even op zijn beurt moeten wachten, er zijn nog zo’n acht wachtende voor u.

Dick Swaab, Wij zijn ons brein, van baarmoeder tot alzheimer

One thought on “Wij zijn ons brein

  1. vertelt die meneer in zijn boek, over kapot geslagen hersenen? of gebeurd dat niet bij Karin haar boeken? Vooral dan is het boek een goede aanvulling op je huidige stapel. haha.

    kus
    Marnix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s