Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Nog heel wat te lezen…

Een reactie plaatsen

Kleine verslaving

Aangezien ik zeer verslaafd ben geraakt aan de boeken van Karin Slaugther,kocht ik ieder boek wat er van haar uit kwam. Het gekke is alleen dat ik slechts 4 boeken van haar heb gelezen. De rest heb ik dus op ‘de gok’ gekocht. Dit is de stapel die ik nog moet… Ben gisteren maar begonnen in de eerst van de stapel, ‘ Trouweloos’.

Haar boeken zijn soms op het gruwelijke af, maar steen goed geschreven. Je moet dus wel een sterke maag hebben, maar dat mag de pret niet drukken. Ik lees voorlopig nog wel even verder.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s