Jenny's Bookcase

Voor echte boekenwurmen of ter inspiratie om te lezen

Een blog?!

3 reacties

Liever lezers,

Omdat ik een zeer fervent lezer ben en veel boeken in mijn bezit heb wilde ik hier ‘iets’ mee gaan doen. Het zou zonde zijn als boeken na het lezen weer verdwijnen in de kast en alleen maar staan te verstoffen. Daarom wil ik deze blog gebruiken om recensies over boeken die ik gelezen heb hier te plaatsen. Wie weet brengt het jou ook op een leesidee. Natuurlijk is lenen in overleg mogelijk. Hoe meer mensen een boek lezer, des te beter!

Veel leesplezier!
Jenny

3 thoughts on “Een blog?!

  1. Hé Jenny! Succes met het schrijven van recensies voor jouw nieuwe blog! Gezien mijn eerdere ervaringen met jouw kunde om uitgebreide teksten te schrijven vermoed ik dat het wel goed komt 😉 . Groetjes Bas Kapteijn

  2. Hey Jenny, goed idee: zo’n blog! Ik ga je recensies zeker lezen, want zoals je weet hou ik ook erg van lezen, dus ik doe vast goede ideeën op voor nieuwe boeken om te gaan lezen. Veel succes met je blog! Groetjes Sophie

  3. Pingback: Lang, lang geleden… | Jennysbookcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s